Over ons Tekst

Over ons

Loon- en Verhuurbedrijf Van Eijk v.o.f. verhuurt bemande grondverzetmachines. Onze machines zijn breed inzetbaar, van civiel tot bodemsaneringswerkzaamheden.

Wij zijn gevestigd in Montfoort en werken door het hele land. Sinds 1996 zijn wij actief op het gebied van machineverhuur inclusief machinist voor grondwerk en saneringswerkzaamheden. Wij beschikken onder andere over een rupskraan, mobiele kraan, minikranen, mini-rupsdumpers, trekker en kipper. Onze kranen zijn allemaal uitgerust met logboek, airco en overdruk. Onze rupskraan beschikt over 3D GPS. De machines kunnen uitgerust worden met diverse hulpstukken. Wij zijn VCA gecertificeerd.

Als bedrijf zijn wij aangesloten bij Cumela. Cumela is de brancheorganisatie voor bedrijven in groen, grond en infra. Op al onze overeenkomsten zijn van toepassing de meest recente CUMELA-voorwaarden welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Midden-Nederland. Deze voorwaarden kunt u bij ons ten alle tijde opvragen en zullen wij u zo spoedig mogelijk doen toekomen.

 

VCA 

Loon- en Verhuurbedrijf van Eijk VOF logo
Loon- en Verhuurbedrijf van Eijk VOF

Copyright © Loon- en Verhuurbedrijf van Eijk VOF 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl